Event

La Roca Intensive

 

Beschrijving

La Roca Intensive is een tango event georganiseerd door Karin Venverloo. Zij heeft een Argentijnse Tango dansschool in Amersfoort en geeft al jaren les samen met verschillende dansleraren. Daarnaast is zij eigenaar van de Danswerkplaats. De danszaal dat gebruikt wordt voor Tango en andere dansstijlen.

 

Elk jaar organiseert Karin diverse La Roca Intensives. Hiervoor haalt zij beroemde Tango danskoppels uit het buitenland om in Amersfoort een weekend lang les te komen geven. Voor deze specifieke en unieke events wekt zij veel publiciteit op door dit aan heel Tango Nederland bekend te maken. Bijzonder aan deze Intensives is dat een deel van de workshops alleen toegankelijk is voor zeer gevorderde dansers en dansleraren/leraressen. 

 

Voor de La Roca Intensives heeft SEO Sight een specifieke landingspagina gemaakt waarbij de look & feel overeenkomt met het danskoppel dat les komt geven. Deze look & feel is anders dan van de Argentijnse Tango dansschool van Karin zelf. Met een specifieke landingspagina zien mensen dat dit een uniek evenement is. Alle informatie rondom dit event staat vermeld op deze pagina waardoor mensen niet de overige delen van de website hoeven te bekijken. De inschrijving voor dit event is ook via deze pagina op te vragen.

 

Het resultaat van deze La Roca Intensive landingspagina is dat bezoekers alle informatie krijgen die ze nodig hebben om te lezen waar het event over gaat, wie de docenten zijn en wanneer dit plaats vindt. Alle overbodige en niet relevante informatie worden weggelaten zodat alle aandacht op dit event gericht is. Daarnaast zorgt een dergelijke landingspagina voor meer inschrijvingen dan wanneer deze tussen allerlei andere evenementen zou staan. 

 

 

SEO Sight La Roca Intensive

 

 

Share This