SEO Amersfoort

SEO Sight | Online Marketing Bureau

SEO Sight Rocket Blue

SEO Amersfoort

Streepje divider

U heeft een website of bent van plan er een te bouwen en u wilt deze goed vindbaar maken in Google. Specifiek wilt u dat in de regio Amersfoort en omgeving.

SEO oftewel zoekmachine optimalisatie is vandaag de dag ontzettend belangrijk als u online zaken doet. U wilt bijvoorbeeld goed vindbaar zijn door uw potentiele klanten. Of u wilt uw merkzichtbaarheid vergroten.

SEO is daarvoor een uitstekende manier om dat voor elkaar te krijgen. Lees verder wat wij voor u daarin kunnen betekenen.

SEO Sight Rocket Blue

Wie zijn wij?

Online Marketing Bureau Amersfoort

Streepje divider

Wij zijn een online marketing bureau gevestigd in Amersfoort. Vandaar de naam van onze pagina seo amersfoort.

Onze focus ligt op het realiseren en optimaliseren van de online marketing activiteiten van bedrijven. Het verzorgen van SEO campagnes is daar een van.

Meer bekendheid, meer bezoekers, meer leads en meer omzet zijn doelstellingen waar wij graag aan willen bijdragen.

 

Wat doen wij

Als online marketing bureau richten wij ons op het aanbieden van diensten resultaat opleveren.

Waarvan wij weten dat zij u verder kunnen helpen met het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. 

Wij bieden diensten aan waar wij zelf sterk in zijn. Waarvan wij geloven dat wij het verschil in maken.

 

SEO diensten

Technische, on-page en off-page SEO diensten.

Google Ads

Gerichte advertenties uitzetten als middel om klanten te bereiken.

Facebook Ads

Klanten vinden en aantrekken via het grootste social platform.

Chatbots

Bied uw klanten service op het moment dat hun uitkomt. 

Google Mijn Bedrijf

Wij versterken uw merk en reputatie door middel van Google Mijn Bedrijf

Wordpress

Het verbeteren en optimaliseren van uw Wordpress website.

De nieuwe stad, Amersfoort

SEO Sight Amersfoort

Wij zijn gevestigd in Amersfoort in de Nieuwe Stad.

De Nieuwe Stad is de naam dat de oude Prodentfabriek heeft gekregen. Van hieruit zijn wij dagelijks aan de slag om SEO Amersfoort op de kaart te zetten.

Zij staat bekend als een innovatieve, creatieve en duurzame microstad in Amersfoort. Het is een dynamische plek om te werken, leren en te ontspannen en is gelegen naast het centrum van Amersfoort.

Zoals gezegd is de Prodentfabriek het uitgangspunt geweest voor de Nieuwe Stad. Het is tussen 1936 en 1937 gebouwd op een terrein van wel 13.000 m2 en was voor vele mensen een icoon in de regio van Amersfoort.

Tevens hebben veel Amersfoorters daar gewerkt. Die woonden in het Volkswijk Het Sasje dat ernaast lag.

SEO Sight is hier gevestigd vanwege de centrale en achterliggende gedachtengang van een dynamische plek. In de Nieuwe Stad zijn er veel mede-ondernemers waarmee samengewerkt wordt.

 

Wij vinden het belangrijk dat klanten bij ons terecht kunnen en wij hen adequaat helpen met hun vraagstukken. Dat wat wij zelf niet kunnen oplossen of in voorzien daar roepen wij hulp in van mede-collega’s.

Wij doen waar wij zelf sterk in zijn en schakelen anderen in waar zij in excelleren.

 

Amersfoort, KEISTAD

Amersfoort is binnen de provincie Utrecht de twee na grootste stad. Naast het centrum kent Amersfoort nog meer wijken zoals Bergkwartier, Bosgebied, Binnenstad, Hoogland, Hoogland-West, Kattenbroek, Kruiskamp, de Koppel, Liendert, Rustenburg, Nieuwland, Randenbroek, Schuilenburg, Schothorst, Soesterkwartier, Vathorst, Hooglanderveen, Vermeerkwartier, Leusderkwartier, Zielhorst en Stoutenburg-Noord. Amersfoort omvat vele gebieden die het ontdekken waard is. 

Amersfoort ligt centraal gelegen in Nederland met aansluitingen vanuit het noorden, oosten, zuiden en westen. Via toegangswegen zoals de A1 en A28 is Amersfoort zeer goed bereikbaar. Goed bereikbaar vanuit alle kanten van Nederland. 

Nog meer leuke statistieken over Amersfoort zoals het gebied wat ongeveer 63,86 km² (24.66 sq mi) bestaande uit 62.86 km² (24.27 sq mi) aan land en 1,00 km² (0,3 m²) aan water.

 

 

SEO Sight Kaart Amersfoort

Net als dat Amersfoort op de kaart staat van Google zetten wij met SEO Amersfoort ook uw onderneming op de kaart van Internet.

Amersfoort-Amersfoortse-Kei-450px

Amersfoort staat ook bekend als Keistad. Deze naam is te danken aan de grote Amersfoortse Kei en de inwoners van Amersfoort worden ook wel keien-trekkers genoemd.

De kei is thans te bezichtigen aan de Utrechtsestraat en weegt wel 7157 kg, is 2 meter en hoog en heeft een omtrek van wel 5,25 meter.

Jaarlijks vonden in Amersfoort ook de Keistadfeesten plaats.  In 2009 tijdens het slotweekend van Amersfoort 750 jaar vond de veertigste en teven laatste editie van de Keistadfeesten plaats.

Voortzetting ervan was helaas niet meer mogelijk door een gebrek aan sponsoren en strengere veiligheideisen.

Maak van uw SEO een prioriteit.

Wij doen dat zeker.

SEO Amersfoort

Wat levert het u op?

Meer website bezoekers

Hoe zou het zijn wanneer uw potentiële klanten uw website weten te vinden en bezoeken? Dat wanneer ze uw website bezoeken u een goede binding met ze kan opbouwen?

Miljoenen mensen zijn dagelijks op zoek naar informatie dat relevant, betrouwbaar en past bij hun situatie.

Wij helpen ondernemingen met hun website zodat ze hun doelgroepen weten te bereiken wat resulteert in meer bezoekers. 

writer-illustration_03

 

 

writer-illustration_01

Verlagen van Bounce Rate

Een hoge bounce rate is vervelend. Het geeft namelijk aan dat website bezoekers vrij snel uw website verlaten. Dat komt omdat niet elke website bezoeker bij u past en en uw bedrijf niet past bij elk persoon.

Door goede targeting en identificatie van de gewenste doelgroepen  zorgen dat de juiste mensen wel worden bereikt.

Dit zorgt ervoor dat de bounce rate omlaag gaat en dat zal uw website relevantie verhogen.

Verhogen conversie ratio

Een optimale conversie ratio geeft weer dat we in staat zijn om onze bedrijfsdoelstellingen te halen.

Bijvoorbeeld dat er veel website bezoekers zijn die zich inschrijven voor uw mailinglijst of iets aankopen in uw webshop.

In de reis van bezoeker tot aan klant zijn er vele momenten wat impact heeft op de conversie ratio.

Deze weten te identificeren en ze kunnen verbeteren maakt dat de gehele waardeketen omhoog gaat.

 

 

 

writer-illustration_02

Maak van uw website bezoekers

loyale klanten die

regelmatig terugkeren.

Ontdek hoe!

Recensies van onze klanten

Voor onze websites zocht ik een SEO specialist voor de WordPress optimalisatie van de websites. Die vond ik bij SEOSight. Ik ben heel tevreden over de samenwerking, de prima communicatie en vooral over de resultaten. Ik kan SEOSight bij iedereen aanbevelen.

Marleen van Wijk, Webmaster @ Mediatraining Benelux.

Ryan heeft mij goed geholpen met de ontwikkeling van de website Bijzonder Amersfoort en heeft mij veel geleerd over de werking van WordPress. Ik vind hem zeer professioneel en vooral betrouwbaar in zakelijke contacten en wat betreft het maken van afspraken.

Bert Vos, Eigenaar @ Bijzonder Amerfoort

SEO Sight heeft StadsLAB033 geholpen met de marketing van een trainingsprogramma. Hij denkt actief mee in hoe de doelstelling kan worden behaald en stelt een plan op. Ryan neemt je op een prettige manier mee in het proces. Hij is een betrouwbare partner voor je marketingvraagstukken.

Jessica de Ruijter, StadsLab033

SEO veelgestelde vragen

[et_pb_fmfd_faq_module faqs_per_page=”10″ orderby=”ID” _builder_version=”4.7.7″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ sticky_enabled=”0″][/et_pb_fmfd_faq_module]

Artikelen die wij gepubliceerd hebben

Bouw een goede business op volgens Jason Akatiff

Bouw een goede business op volgens Jason Akatiff

  Bouw een goede business op volgens Jason Akatiff. Maar hoe? Onlangs werd het Adworld 2020 online virtuele congres gehouden, waarbij honderden sprekers een presentatie hielden over diverse online marketing onderwerpen. E-commerce, conversie...

Lees meer
SEO Specialist

SEO Specialist

SEO Specialist Als goed vindbaar zijn op Google belangrijk isAls SEO Specialist zijn wij er voor bedrijven en instanties die als doel hebben om goed gevonden te worden op Internet. Dat kan zijn omdat je via Google lokaal beter gevonden wilt worden of zelfs door heel...

Lees meer
Top 5 tips zodat jouw website goed vindbaar is

Top 5 tips zodat jouw website goed vindbaar is

Goed gevonden worden? Top 5 tips zodat jouw website goed vindbaar isAls ondernemer is het vandaag de dag essentieel om goed gevonden te worden op het Internet. Een van de belangrijkste manieren om dat voor elkaar te krijgen is met behulp van zoekmachines zoals Google,...

Lees meer

Neem contact 

SEO Sight Online Marketing Bureau

Oude Fabriekstraat 7

3812 NR  Amersfoort

Mobiel: 06-21812541

Email: