Bedrijf

Cheek2cheek – Argentijnse Dansschool in Amersfoort

 

Beschrijving

Cheek2cheek is het Argentijnse Dansschool in Amersfoort. De eigenaresse van de dansschool is Karin Venverloo. Zij heeft jarenlang Tango gedanst en is daar zeer passioneel over. In de loop der jaren heeft zij met verschillende dansleraren les gegeven. Want met elke dansleraar laat ze net weer een andere dansstijl zien. Cheek2cheek bestaat al sinds 2002!

 

Naast de wekelijkse tango lessen geeft ze ook workshops en ook demonstraties in Argentijnse Tango. Zodoende gaf ze in het verleden ook shows op Dias Latino’s. Een Zuid Amerikaanse festival dat in Amersfoort wordt gehouden. De shows trok altijd veel publiek omdat Tango een mooie dans is en wat Karin met veel passie kan laten zien.

 

Afgelopen jaar was het 15 jarig bestaan van de dansschool en dat werd gevierd in de Fabriekshal van de Nieuwe Stad. Hiervoor had zij Carel Kraayenhof met zijn band Sexteto Canyengue en de band Solo Tango Orquesta naar Amersfoort gehaald. Het evenement was een groot succes en veel mensen over heel Nederland en uit het buitenland kwamen naar Amersfoort om dit tezamen met Karin te vieren.

 

Karin geeft thans nog steeds Argentijnse Tango danslessen in Amersfoort in de Nieuwe Stad. Veel leerlingen zijn over haar te spreken en de lessen die zij samen met andere dansleraren geeft. Met veel passie staat zij iedere week les te geven.

 

SEO Sight heeft voor Cheek2cheek de website gemaakt. Het is een overzichtelijke website geworden wat in samenspraak met Karin werd gebouwd. Vooral de look & feel moest precies zijn zoals Karin het voor ogen heeft. Net als met de tango lessen let zijn goed op de details en de uiteindelijk website is er dan ook naar. Naast de website heeft SEO Sight ook destijds de landingspagina gemaakt voor de Festivalito.

 

De bouw van de nieuwe website had wat voeten in de aarden. Omdat Karin ooit begon met haar HTML website was ze bang dat haar Google ranking omlaag zou gaan met een nieuwe website. Dit was mede door de kunde van SEO Sight niet gebeurd. Juist door de nieuwe website is haar ranking juist versterkt omdat deze voldoet aan de eisen van Google. 

 

Al met al heeft Karin nu een website waar ze nog jaren plezier van heeft en welke ook goed toegankelijk is voor haar huidige en toekomstige leden. Een website waar alle informatie ordelijk en overzichtelijk gepresenteerd wordt en wat tevens snel geraadpleegd kan worden.

 

SEO Sight Cheek2cheek

 

 

 

 

Share This