Over SEO Sight

Online marketing bureau SEO Sight is opgestart door Ryan Ip. In het verleden heb ik Informatica, met als specialisatie telecommunicatie, gestudeerd. Tijdens de studie heb ik veel geleerd over verscheidene netwerkmodellen en technieken. Dit gaf mij o.a. een goed beeld over de gelaagheid van het Internet. Als vervolg hierop heb ik de studie Co-operative Computing gedaan dat zich concentreerde op de samenwerking tussen ICT, organisatie en de mens. Het is mooi om te beseffen hoe zo terugkomt in het vak van online marketing.

 

 

Na mijn studie ben ik van start gegaan als Unix AIX System Engineer en later als Data Storage Specialist. Ik heb voor grote multi nationals mogen werken en dat deed mij beseffen dat, ook al ben je een schakel in een grote complexe keten je toch waardevol bent voor de eindklant.

SEO Sight Online Marketing Bureau Amersfoort Logo
SEO-Sight-Mensen-Grafiek

Over ondernemen

In dezelfde periode werd mijn interesse gewekt door het ondernemerschap en specifiek het marketing en sales deel. Omdat dit mij enorm boeide heb ik veel studies gevolgd om mij daarin verder te ontwikkelen. Denk aan marketing trainingen van Google, Hubspot, Facebook etc.

 

Gevoed door deze kennis ben ik mij gaan richten op affiliate marketing. Deze vorm van marketing houdt in dat ik op commissie basis werd beloond voor het genereren van verkopen en leads. Hierdoor leerde ik de kneepjes van het vak en kwam ik in contact met andere online marketing specialisten waar ik tot op heden nog steeds contact mee heb.

Het probleem

Tijdens de vele business trainingen die ik heb gedaan ontmoette ik zelfstandige ondernemers die vaak tegen dezelfde problemen aanliepen als het ging om het genereren van leads, het werven van nieuwe klanten en het opbouwen van een bloeiende business.

 

Dit heeft mij ertoe gezet om een online marketing bureau te starten waarin ik ondernemers ondersteun met hun online marketing. SEO Sight is hiermee ontstaan.

 

SEO Sight Mensen vergaderen
Magnifying glass

SEO Sight

SEO Sight staat voor Zicht Op Zoekmachineoptimalisatie (SEO.)

 

Een van de eerste zaken waar ondernemers tegen aan lopen is goed gevonden te worden op het Internet met hun website. De website als een portaal naar de diensten en producten die zij aanbieden. Zicht hebben op zoekmachineoptimalisatie en weten wat daarvoor nodig is om goed gevonden te worden. Dat is voor mij een wezenlijk uitgangspunt en missie. Vanuit dit perspectief kwam de naam SEO Sight voort.

 

Vandaag de dag doet SEO Sight meer dan zich alleen maar te richten op zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Cloud lock

De sleutel tot succes

Op zoek gaan naar de essentie wat leidt naar de sleutel tot succes. Er zijn vele manieren om nieuwe klanten te werven en nieuwe business te genereren. Online marketing is wat dat betreft een breed vakgebied geworden. Zoekmachineoptimalisatie, adverteren, social media marketing, e-mail marketing. Allen hebben hun sterke kanten mits ze goed worden ingezet.

 

De juiste combinatie vinden en gebruik maken van bewezen strategieën. Dat is waar SEO Sight voor staat en in ons optiek de sleutel tot succes.

Window

Transparantie in resultaat

Resultaat behalen is een belangrijke doelstelling. Ik ben ondertussen veel ondernemers tegengekomen die teleurgesteld zijn in de resultaten die ze hebben behaald met hun online marketing. Dat is ontzettend jammer natuurlijk.

 

Mijn doel is om ondernemers te laten zien dat online marketing succesvol voor hen kan zijn. Zodat zij met meer aandacht en vertrouwen kunnen werken aan de groei van hun core business.

Benadering

Hoe maken wij het verschil?

SEO Sight werkt met lokale en internationaal gerenommeerde partners op het gebied van online marketing, Internet analytics en strategie ontwikkeling. Denk hierbij aan SEO specialisten, content marketeers, social media marketeers, breed opgeleide online marketeers etc.

Hierdoor hebben wij toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Internet Marketing. Strategische aanpassingen die tijdig worden doorgevoerd dragen bij aan een blijvende winstgevendheid van uw bedrijfsvoering.

Mensen aan tafel

Neem contact 

SEO Sight Online Marketing Bureau

Oude Fabriekstraat 7

3812 NR  Amersfoort

Mobiel: 06-21812541

Email: