Bedrijf

Blauwe Paraplu

 

Beschrijving

Voor de sociale coöperatie de Blauwe Paraplu in Amersfoort hebben wij een complete website gemaakt. Hiervoor hebben we van te voren uitvoerig overlegd over het doel van de website, de doelgroepen die zij wil bereiken en de functionaliteiten die de website moet bevatten.

 

Tijdens de intake hebben we stilgestaan bij de visie en missie van de Blauwe Paraplu. Dit leidt tot het creëren van een concept dat past bij de uitstraling die de Blauwe Paraplu voor ogen heeft. Dit uit zich in een passende vormgeving dat niet alleen gebruikt kan worden voor de website maar ook voor andere doeleinden.

 

Onderdeel van de conceptontwikkeling is de zoekwoordenanalyse om te achterhalen waar de doelgroep naar op zoek is. Door het uitstippelen van de customer journey kan de Blauwe Paraplu content creëren en zo potentiële klanten aan zich weten te binden. 

 

In de bouw fase werden alle elementen bij elkaar gebracht en de belangrijke stakeholders op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Tussentijdse wijzigingen in het concept konden daardoor meegenomen worden. 

 

Het resultaat van deze gefaseerde aanpak is dat de website van de Blauwe Paraplu past bij de uitstraling die zij voor ogen heeft. Dat de content gericht is op de gewenste doelgroep en middels de kennis die SEO Sight heeft op het gebied van SEO meteen geoptimaliseerd is voor Google.

 

SEO Sight Blauwe Paraplu

 

 

 

 

Share This