Event

Kizomba Holiday Tunisia

 

Beschrijving

Kizomba Holiday Tunisia is een event georganiseerd door Mathias de Groe uit Belgie. Als Kizomba en Urban Kiz dansleraar geeft Mathias al jarenlang les. Hij is een gerespecteerde docent en door zijn haarscherpe uitleg weet hij een grote groep mensen aan zich te binden.

 

Voor 2019 heeft hij als idee om een vakantie te organiseren voor zijn huidige leerlingen en alle andere mensen die ooit een dansworkshop bij hem hebben gevolgd. Het moet een vakantie zijn waar ontspanning, hoge kwaliteit en goede energie centraal staan.

 

Voor de website is hij met SEO Sight in zee gegaan om dit concept tot uiting te brengen. De website moet een goede informatiebron zijn voor mensen die interesse tonen in de vakantie en uiteindelijk zich willen inschrijven. Een website kun je daardoor vergelijken met een medewerker die jouw klant ten alle tijden te woord staat met de vragen die zij hebben.

 

SEO Sight heeft de drie pijlers van Kizomba Holiday Tunisia weten om te zetten in een prachtige en goed vormgegeven website. De hoge kwaliteit op de website wordt gewaarborgd doordat de gebruikte afbeeldingen een goed beeld geven van de vakantieoord. Daarnaast is alle informatie die op de website volledig zodat de bezoeker precies weet wat hij of zij kan verwachten. De goede energie hebben we weten te waarborgen door de uitstraling van de website. Er is zorgvuldig kleuren gebruikt die dit goed weten weer te geven. Daarnaast moet het geheel ontspannen zijn doordat de bezoeker wordt voorzien van alle informatie die hij of zij nodig heeft. Ook de inschrijving voor de vakantie is makkelijk en duidelijk waardoor het een en ander vanzelf gaat. Dit alles helpt de conversie ratio van bezoeker naar deelnemer.

 

De follow up na de inschrijving is net zo belangrijk als de momenten vooraf. SEO Sight heeft Mathias ook daarin geholpen met de opzet en invulling daarvan. Dit helpt de klant via de customer journey om op een ontspannen manier toe te werken naar de Kizomba Holiday in Tunesie.

 

Het resultaat is dat de vakantie praktisch vol zit en er nog maar beperkte plek over is. De inschrijvingen liepen storm vanaf het moment dat de website online ging. Dit toont aan dat een goed opgezette website een zeer waardevolle marketinginstrument is voor producten en/of diensten die op de markt gezet worden.

 

SEO Sight Kizomba Holiday Tunisia

 

 

 

Share This