Event

Cheek2cheek Festivalito

 

Beschrijving

Karin Venverloo van Cheek2cheek organiseert reeds jaren La Roca Milonga avonden voor de fervente Tango dansers en danseressen. Omdat ze dit al 5 jaar organiseert wil ze dit een extra tintje aan geven door een festivalito te organiseren.

 

Er komt een zeer bekend Russisch Tango orkest genaamd Solo Tango Orquesta. Daarnaast heeft ze het zeer gewilde tango koppel Michelle Marsidi en Joachim Dietiker uitgenodigd om workshops en masterclasses te geven. Om het een en ander verder muzikaal aan te kleden komen er nog 4 Tango DJ’s de avonden te voorzien van de mooiste Tango nummers.

 

Dit alles gaat in Juni 2019 in de grote fabriekshal van de Oude Prodentfabriek in Amersfoort plaatsvinden.

 

SEO Sight heeft door haar kennis op het gebied van SEO een website weten te realiseren dat technisch goed in elkaar steekt. De website is een one-page landingspagina wat geheel in teken staat van de festivalito. De flyer is gemaakt door Kaisa Pohjola en gebruikt als basis voor de landingspagina. Hierdoor hebben ze dezelfde uitstraling wat bijdraagt aan de herkenbaarheid. Vanuit de ladingspagina is er een koppeling naar de online ticketshop zodat bezoekers zeer makkelijk kaarten kunnen aanschaffen voor het evenement.

 

URL: https://cheek2cheek.nl/festival

 

Bent u ook geïnteresseerd in een mooie en functionele ladingspagina of complete website? Neem dan contact op met ons om de mogelijkheden door te nemen.

 

 

Share This