Bedrijf

G.A.D.O. Blessing

 

Beschrijving

G.A.D.O. Blessing is een sociaal verantwoord onderneming. Zij heeft als doel om jongeren te motiveren om voor hun talenten te staan en daar de waarde van in te zien. Om dit zichtbaar te maken heeft de oprichtster, Mosi Waterberg, een kledinglijn opgezet en is zij te boeken als motivational speaker. 

Tijdens de intake hebben we stilgestaan bij de visie en missie van GADO Blessing. Mosi heeft een sterk beeld van haar visie en missie en wij namen de taak op ons om dit te vertalen naar een website ontwerp dat daarbij past. Dit heeft geleid tot een one-page website waarin te lezen is wie er achter GADO Blessing zit, wat zij te bieden heeft en hoe je contact met haar kunt opnemen.

 

Naast de website hebben wij Mosi ook geholpen met (online) marketing adviezen die zij kan gebruiken om meer zichtbaarheid te creëren. Wij weten uit ervaring dat startups vaak niet beschikken tot grote marketingbudgetten waardoor het van belang is dat er gericht bekendheid wordt gerealiseerd.

 

Het resultaat van dit traject is dat Mosi nu met haar website over G.A.D.O. Blessing meer bekendheid kan gaan opwekken en aan haar doelgroep kan laten zien wat zij in huis heeft. Naarmate er meer financiële mogelijkheden tot haar beschikking komen kan de volgende stap gezet worden met het inzetten van concrete marketingcampagnes die SEO Sight kan leveren.

 

 

SEO Sight Gado Blessing

Share This