Event

Koningsdag de Nieuwe Stad

 

Omschrijving

De Nieuwe Stad is de voormalige lokatie van de Prodent fabriek. Als je langs het bedrijvencomplex komt dan zie je nog het oude logo van Prodent boven op het dak staan. De lokatie is sinds een aantal jaren omgetoverd tot een plek waar jonge vernieuwende bedrijven zich gevestigd hebben in de diverse kantoorruimtes die Schipper en Bosch heeft gerealiseerd. Het is een lokatie waar veel bedrijvigheid heerst en tegelijkertijd ook vlak naast het Eemplein ligt wat maakt dat het makkelijk bezocht kan worden.

 

Timo Braeken van Zinnin events kwam met het idee om van de Nieuwe Stad een plek te maken waar men Koningsdag kan vieren. Door dit te organiseren komt er meer reuring op deze lokatie en zien bewoners rondom het complex maar ook andere Amersfoorters wat voor een bijzondere plek de Nieuwe Stad is. Zodoende zocht hij een aantal mede-ondernemers uit de Nieuwe Stad om dit op poten te zetten.

 

SEO Sight is gevraagd om de website van Koningsdag de Nieuwe Stad te realiseren. Het moest een snel en overzichtelijke website worden waarbij mensen zien wat er te doen is en waar ze moeten zijn. Doordat er ook gelegenheid was om zelf wat te stallen moest er een inschrijfformulier komen waarop belangstellenden konden aangeven wat ze precies nodig hadden.

 

Koningsdag in de Nieuwe Stad is een groot succes en elk jaar komen er veel mensen op af. Met de kinderen op pad voor een hapje en een drankje zoals lekkere limonade en de gelegenheid om rond te kunnen snuffelen. Voor de kinderen zijn er talloze attracties en kinderactiviteiten te doen. Daarnaast zijn sommige bedrijven van de Nieuwe Stad ook open zodat het publiek kan zien wat er zoal aan bedrijvigheid is.

 

SEO Sight Koningsdag De Nieuwe Stad

 

 

Share This