Bedrijf

Sociale Gasten

 

Omschrijving

Sociale gasten is zoals de naam al zegt een sociaal verantwoord onderneming. Zij koppelen jongeren aan mensen die tijdelijk hulp nodig hebben voor het uitvoeren van klusjes. Deze jongeren doen dat gratis om een bijdrage te leveren aan het welzijn van hun mede stadsgenoten. 

 

Rick Schoen is een van de drijvende krachten achter Sociale Gasten. Omdat hij dagelijks bezig is met de website moet deze ook goed en snel functioneren. Dagelijks werkt hij de website bij door bijvoorbeeld content en nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Zodat nog meer mensen weten wat Sociale Gasten doen.

 

Rick kwam naar SEO Sight toe omdat hij problemen had met de website. Deze presteerde erg traag waardoor het voor hem bijna ondoenlijk was om ermee te werken. Daarnaast wilde hij ook extra functionaliteiten koppelen wat hem niet lukte. SEO Sight heeft de website onderzocht en allerlei aanpassingen gemaakt. Hierdoor was de website niet alleen voor Rick een stuk sneller geworden. Maar ook bezoekers van de website merkten dat. De informatie die op de website staat wordt nu razendsnel op de computer of mobiel getoond. Voorheen kon je gerust “een kopje koffie” gaan halen. Ook de extra gewenste functionaliteiten werden eraan gekoppeld waardoor de website nu sneller en uitgebreider is.¬†

 

 

 

SEO Sight - SocialeGasten.nl-Mockup

 

 

Share This