Bedrijf

Regiolab033

 

Omschrijving

Regiolab033 is een initiatief van Stadslab033 dat zich inzet om gemeente Amersfoort, bedrijven en de lokale inwoners van Amersfoort en omstreken bij elkaar te brengen. Het stimuleren van een innovatief klimaat waarin ingespeeld kan worden op de dynamiek in de samenleving en zodoende mee te gaan op de ontwikkelingen die gaande zijn. Dat er een democratisch interactie plaatsvindt waar alle partijen gehoord worden.

 

Daartoe organiseert Regiolab033 allerlei lezingen, bijeenkomsten, workshops en excursies om mensen in beweging te zetten zowel fysiek als mentaal. Om zo voorbij bestaande (denk)kaders te gaan en tot vernieuwing te komen waar een ieder daadwerkelijk wat aan heeft. 

 

SEO Sight is ingeschakeld om een landingspagina te maken voor Regiolab033. Wij waren betrokken bij de conceptontwikkeling zodat wij meteen op de hoogte waren van de visie en missie ervan. Op basis hiervan kon de juiste look & feel van Regiolab033 ontwikkeld worden. Daarnaast stonden wij Regiolab033 bij met het genereren van ideeën rondom de marketingstrategie.

 

SEO Sight - Regiolab033.nl

 

 

 

Share This