SEO Rotterdam

Zoekmachine Optimalisatie Rotterdam

SEO Sight | Online Marketing Bureau

SEO Sight Rocket Blue

SEO Rotterdam

Streepje divider

U heeft een website of bent van plan er een te bouwen en u wilt deze goed vindbaar maken in Google. Specifiek wilt u dat in de regio Utrecht en omgeving.

SEO oftewel zoekmachine-optimalisatie is vandaag de dag ontzettend belangrijk als u online zaken doet. U wilt bijvoorbeeld goed vindbaar zijn door uw potentiele klanten. Of u wilt de zichtbaarheid van uw merk vergroten.

SEO is daarvoor een uitstekende manier om dat voor elkaar te krijgen. Lees verder wat wij voor u daarin kunnen betekenen.

SEO Sight Rocket Blue

Wie zijn wij?

Streepje divider

SEO Sight is een online marketing bureau gespecialiseerd in SEO (zoekmachine-optimalisatie) en SEA (adverteren op zoekmachines.)

Onze focus ligt op het realiseren en optimaliseren van de online marketing activiteiten van bedrijven. Het verzorgen van SEO campagnes is daar een van.

Meer bekendheid, meer bezoekers, meer leads en meer omzet zijn doelstellingen waar wij graag aan willen bijdragen.

 

Wat doen wij

Als online marketing bureau richten wij ons op het aanbieden van diensten resultaat opleveren.

Waarvan wij weten dat zij u verder kunnen helpen met het realiseren van uw bedrijfsdoelstellingen. 

Wij bieden diensten aan waar wij zelf sterk in zijn. Waarvan wij geloven dat wij het verschil in maken.

 

SEO diensten

Technische, on-page en off-page SEO diensten.

Google Ads

Gerichte advertenties uitzetten als middel om klanten te bereiken.

Facebook Ads

Klanten vinden en aantrekken via het grootste social platform.

Chatbots

Bied uw klanten service op het moment dat hun uitkomt. 

Google Mijn Bedrijf

Wij versterken uw merk en reputatie door middel van Google Mijn Bedrijf

Wordpress

Het verbeteren en optimaliseren van uw Wordpress website.

SEO Sight Mensen vergaderen

Zoekmachine optimalisatie Rotterdam

Erasmusbrug SEO Rotterdam

Wij zijn zelf gevestigd in Amersfoort in de Nieuwe Stad. Maar doen ook zaken met klanten uit Rotterdam en omgeving. Wij helpen bedrijven zowel lokaal als nationaal hoog in Google te scoren.

Onze vaste basis is De Nieuwe Stad. Dat is de nieuwe naam wat ooit het oude Prodentfabriek is geweest. De Nieuwe Stad staat bekend als een innovatieve, creatieve en duurzame microstad in Amersfoort. Het is een dynamische plek om te werken, leren en te ontspannen en is gelegen naast het centrum van Amersfoort.

Geregeld werken wij ook vanuit Rotterdam om onze klanten bij staan in hun online marketing.

 

Ook al is SEO Sight gevestigd in Amersfoort zijn wij niet beperkt door de lokatie. Wij hebben als overtuiging dat het goed is om vanuit verschillende hoeken van het land of zelfs wereld aan de slag te zijn om zo contact te hebben met lokale ondernemers en op die manier kennis op te doen van de lokale branche.

Wij vinden het belangrijk dat klanten bij ons terecht kunnen en wij hen adequaat helpen met hun vraagstukken. Dat wat wij zelf niet kunnen of oplossen roepen wij de hulp in van collega-specialisten. Samen groeien via goede samenwerkingen waar u baat bij heeft.

Wij doen waar wij zelf sterk in zijn en schakelen anderen in waar zij in excelleren.

 

Rotterdam, haven stad van Nederland

Waar staat Rotterdam bekend om?

In de grootste havenstad van Nederland valt er een hoop te beleven, en de stad barst vol van bezienswaardigheden. Ooit in het verleden gebombardeerd en daarna weer helemaal opgebouwd. De stad laat met haar vernieuwingsdrift zien hoe bruisend deze stad is. In het centrum zijn talloze interessante locaties te bezoeken, maar ook in de nabije omgeving is veel te zien. Het is ook wel het New York van Nederland.

Met 581.750 inwoners op 1 januari 2019 is Rotterdam het op een na grootste stad van Nederland, na Amsterdam. De haven van Rotterdam is een zeer groot en belangrijk toegangspoort voor Europa. Het strekt zich uit over een lengte van meer dan 40 kilometer en is daarmee een belangrijk logistiek en economisch centrum geworden. Door de bedrijvigheid en het imago van een arbeidersstad telt de stad meer dan 174 verschillende nationaliteiten.

Rotterdam staat bekend om haar vernieuwende architectuur. Enkele pronkstukken zijn het Erasmusbrug, de Kubuswoningen en de talloze wolkenkrabbers. Verder is voetbalclub Feyenoord Rotterdam gevestigd in deze stad die een hoge mate van populariteit geniet onder de Rotterdammers.

Map Rotterdam
Kubushuizen-Rotterdam

Rotterdam heeft vele kanten in zich. Een stoere havenstad, vele hippe uitgaansgebieden, chique winkels en een hippe kunstenaarsimago. Zoals gezegd is vooral ook de architectuur dat je zult verbazen en met name de skyline blijft constant veranderen. Vernieuwing staat centraal bij Rotterdam.

In Rotterdam verveel je je nooit en kun je leuke activiteiten ondernemen zoals een rondvaart doen over de Maas. De welbekende Kubus woningen die internationale faam geniet. De Foodhall wat een zeer exposante uitstraling heeft. Cultuurliefhebbers kunnen daarnaast de Kunsthal van Rotterdam bezoeken. 

Maak van uw SEO een prioriteit.

Wij doen dat zeker.

SEO Rotterdam
DuckDuckGo Logo
Twitter Logo
Google Search Logo
Bing Logo
Google Mijn Bedrijf Logo
Yandex Logo
Twitter Logo
Instagram Logo
Google Play Store Logo
Baidu Logo

Wat levert het u op?

Meer website bezoekers

Stelt u eens voor hoe zou het zijn wanneer meer potentiële klanten uw website weten te vinden en bezoeken? Dat wanneer ze uw website bezoeken zij zien wat voor producten en diensten u te bieden heeft? Dat u daarnaast ook via uw website kunt beginnen met het bouwen van een goede klantrelatie?

Dagelijks zijn miljoenen mensen op zoek naar informatie dat relevant, betrouwbaar en past bij hun situatie. Informatie die hen verder zal helpen. Hoe zou het zijn dat zij hiervoor bij u terecht kunnen?

Wij helpen ondernemingen met hun website zodat ze hun doelgroepen weten te bereiken wat resulteert in meer bezoekers en meer leads.

Staaf Grafiek

 

 

writer-illustration_03

Verlagen van Bounce Rate

Een hoge bounce rate is vervelend. Het geeft namelijk aan dat website bezoekers vrij snel uw website verlaten. Dat komt omdat niet elke website bezoeker bij u past en en uw bedrijf niet past bij elk persoon.

Door goede targeting en identificatie van de gewenste doelgroepen  zorgen dat de juiste mensen wel worden bereikt.

Dit zorgt ervoor dat de bounce rate omlaag gaat en dat zal uw website relevantie verhogen.

Verhogen conversie ratio

Een optimale conversie ratio geeft weer dat we in staat zijn om onze bedrijfsdoelstellingen te halen.

Bijvoorbeeld dat er veel website bezoekers zijn die zich inschrijven voor uw mailinglijst of iets aankopen in uw webshop.

In de reis van bezoeker tot aan klant zijn er vele momenten wat impact heeft op de conversie ratio.

Deze weten te identificeren en ze kunnen verbeteren maakt dat de gehele waardeketen omhoog gaat.

 

 

 

writer-illustration_02

Maak van uw website bezoekers

loyale klanten die

regelmatig terugkeren.

Ontdek hoe!

SEO Sight Mobiel Graph

Bent u er klaar voor om met uw bedrijf goed gevonden te worden op Google?

Wij zijn er voor u om dat voor elkaar te krijgen.

Recensies van onze klanten

Voor onze websites zocht ik een SEO specialist voor de WordPress optimalisatie van de websites. Die vond ik bij SEOSight. Ik ben heel tevreden over de samenwerking, de prima communicatie en vooral over de resultaten. Ik kan SEOSight bij iedereen aanbevelen.

Marleen van Wijk, Webmaster @ Mediatraining Benelux.

Ryan heeft mij goed geholpen met de ontwikkeling van de website Bijzonder Amersfoort en heeft mij veel geleerd over de werking van WordPress. Ik vind hem zeer professioneel en vooral betrouwbaar in zakelijke contacten en wat betreft het maken van afspraken.

Bert Vos, Eigenaar @ Bijzonder Amerfoort

SEO Sight heeft StadsLAB033 geholpen met de marketing van een trainingsprogramma. Hij denkt actief mee in hoe de doelstelling kan worden behaald en stelt een plan op. Ryan neemt je op een prettige manier mee in het proces. Hij is een betrouwbare partner voor je marketingvraagstukken.

Jessica de Ruijter, StadsLab033

Artikelen die wij gepubliceerd hebben

Bouw een goede business op volgens Jason Akatiff

Bouw een goede business op volgens Jason Akatiff

  Bouw een goede business op volgens Jason Akatiff. Maar hoe? Onlangs werd het Adworld 2020 online virtuele congres gehouden, waarbij honderden sprekers een presentatie hielden over diverse online marketing onderwerpen. E-commerce, conversie...

Lees meer
SEO Specialist

SEO Specialist

SEO Specialist Als goed vindbaar zijn op Google belangrijk isAls SEO Specialist zijn wij er voor bedrijven en instanties die als doel hebben om goed gevonden te worden op Internet. Dat kan zijn omdat je via Google lokaal beter gevonden wilt worden of zelfs door heel...

Lees meer
Top 5 tips zodat jouw website goed vindbaar is

Top 5 tips zodat jouw website goed vindbaar is

Goed gevonden worden? Top 5 tips zodat jouw website goed vindbaar isAls ondernemer is het vandaag de dag essentieel om goed gevonden te worden op het Internet. Een van de belangrijkste manieren om dat voor elkaar te krijgen is met behulp van zoekmachines zoals Google,...

Lees meer

Neem contact 

SEO Sight Online Marketing Bureau

Oude Fabriekstraat 7

3812 NR  Amersfoort

Mobiel: 06-21812541

Email: