SEO Sight

Realisatie en optimalisatie van uw online marketing

Internet marketing en zoekmachines ontwikkelen zich voortdurend. Het is daarom steeds belangrijker dat klantgerichte informatie integraal onderdeel uitmaakt van een website en bijdraagt aan het succes daarvan. Een goede ontwikkeling van de website content ondersteunt SEO (zoekmachineoptimalisatie) en optimaliseert (betaald) zoekverkeer. Dit leidt uiteindelijk tot meer klanten en omzet.

Een succesvolle online marketingstrategie bestaat uit het hebben van content die informatief en relevant is. Geheel afgestemd op uw merk. Ons team werkt met u samen om uw merk positief te profileren en het online te positioneren. Wij monitoren daarvoor continu relevante signalen die belangrijk zijn voor uw organische en betaald Internet verkeer.

SEO Sight Graph Pijlen

Wat biedt SEO Sight

Streepje divider
SEO Sight SEO

SEO Zoekmachineoptimalisatie

 

Goed gevonden worden op Google, Bing en andere relevante zoekmachines door uw potentiële klanten. We analyseren of de website technisch in orde is en voldoet aan de gestelde eisen zodat deze opgenomen wordt in de zoekmachine index. Inhoudelijk wordt gekeken of geplaatste teksten relevant zijn voor uw doelgroep. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de aanwezige links van en naar uw website. Uw website is hiermee in optimale staat om een goede plek op het Internet te vergaren.

SEO Sight Klant Markt Onderzoek

Advertising – Google, Facebook e.a.

 

Wilt u uw bedrijf, product of dienst een boost geven in Google, Facebook, Linkedin of andere platformen middels advertenties?

 

Met advertentiecampagnes kunnen wij heel gericht potentiële klanten voor u benaderen met een vooraf vastgesteld budget.

 

Samen met u stellen wij klantgerichte reclamecampagnes op, die wij op de gewenste platformen plaatsen. Gedurende de reclamecampagne houden wij de resultaten in de gaten en optimaliseren daar waar nodig is. Zo bent u verzekerd dat uw campagne optimaal presteert en voldoet aan uw bedrijfsdoelstellingen.

SEO Sight Promotie

Online Marketing Consultancy

 

Online marketing is een zeer breed werkgebied en omvat talloze specialisaties. Hoe kunt u zo optimaal online marketing inzetten op basis van uw bedrijfsdoelstellingen en uw huidige marketingstrategie?

 

Wij helpen uw online marketing strategie en business model met elkaar te integreren zodat u meer succes en resultaat gaat behalen met uw onderneming.

Onze aanpak

Streepje divider
SEO Sight Analyse

Analyse

 

De huidige situatie wordt in kaart gebracht. Waar ligt uw hulpvraag? Welke bedrijfsdoelstellingen wilt u realiseren? Hoe kunt u meer leads en klanten werven? Hoe kunt u potentiële klanten aan uw bedrijf binden? Hoe kunt u marketing en sales kosten verlagen en het rendement verhogen?

SEO Sight Strategie

Strategie

 

Aan de hand van de gestelde doelstellingen schrijven wij een plan met daarin activiteiten die gerealiseerd gaan worden. Belangrijk bij deze fase is het vaststellen van de metrics. We streven zoveel mogelijk naar resultaten die meetbaar zijn.

SEO Sight Uitvoering

Uitvoering

 

De activiteiten zoals vastgesteld bij de fase Strategie worden uitgevoerd. Wij hebben een Agile aanpak waardoor werkzaamheden kortdurend en goed zijn omlijnd. Aanpassingen kunnen hierdoor snel worden doorgevoerd.

SEO Sight Evaluatie

Evaluatie

 

Geleverde inspanningen evalueren wij op gezette tijden. Daardoor is het gemakkelijker om na te gaan wat wel of niet werkt. De resultaten van deze evaluaties worden weer ingezet om de gekozen strategie en vervolgstappen bij te stellen. De strategie vormt zich daardoor steeds meer naar wat de markt werkelijk vraagt.

Over SEO Sight

Streepje divider

SEO Sight is een jong vernieuwend bedrijf dat zich volledig richt op online marketing. Wij bieden innoverende Internet marketingdiensten aan die bijdragen aan het succes en winstgevendheid van uw online marketing activiteiten. Daartoe zet SEO Sight zich in door het aanbieden van uitstekende klantcontact en ondersteuning. 

Hoe maakt SEO Sight het verschil?

Streepje divider

SEO Sight werkt met lokale en internationaal gerenommeerde partners op het gebied van Internet analytics en strategie. Denk hierbij aan SEO specialisten, content marketeers, social media marketeers, breed opgeleide online marketeers etc. Hierdoor hebben wij toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Internet Marketing. Strategische aanpassingen die tijdig worden doorgevoerd dragen bij aan een blijvende winstgevendheid van uw bedrijfsvoering.

Contact Formulier

Streepje divider

Bent u geïnteresseerd in wat SEO Sight voor uw bedrijf kunt betekenen? Vul uw gegevens hieronder in zodat wij contact met u kunnen opnemen voor een oriënterend gesprek. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en kosteloos.

SEO Sight - Contact icoons

14 + 15 =

Adresgegevens

 

SEO Sight
Oude Fabriekstraat 7
3812 NR  Amersfoort

 

SEO Sight Location

Neem contact 

SEO Sight Online Marketing Bureau

 

Oude Fabriekstraat 7

3812 NR  Amersfoort

Mobiel: 06-21812541

Email:

 

Connect met ons